ez az angilali házunk

finisben

2021. február 08. - nagyszoba

ha az a magassagos kaporszakallu uristen is ugy akarja, akkor meg ebben a honapban koltozunk. na de ne szaladjunk ennyire elore.

ott tartottunk, hogy 28-an megvolt a survey. a reportot par napra ra kaptuk meg, termeszetesen teljes ketsegbeeses reszemrol megint, de aztan a ferj beszelt a surveyorrel, tok szepen elmagyarazott mindent, mit, hogyan, mikor erdemes kijavitani. lesz melo vele, de semmi szornyu problema nincs elvileg, csomo mindent mi magunk is meg tudunk csinalni. 

4-en kint volt a bank embere felbecsulni az ingatlant. masnap pedig meg is kaptuk a hitelajanlatot. az ugyvednek volt meg par kerdese az elado fele, a valaszokat ma, 8-an nezte at. mivel minden rendben, jovo heten szeretne lezavarni a szerzodescseret, utana 4-5 nappal pedig kulcsatadas. 

en meg mindig be vagyok fosozva, majd ha a kulcs a kezunkben lesz, akkor kiorulom magam. :D

holnap kezdodik a dobozgyujtes, hetvegen pedig a pakolas. remelhetoleg egy darabig utoljara. el se hiszem. :O

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5116420664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása