ez az angilali házunk

masodik kor

2020. december 26. - nagyszoba

december 14-en kaptunk egy e-mailt az ugyvedunktol. megerositette, hogy mindenkepp az eladonak kell kernie a korlatozas feloldasat, mi nem kockaztathatunk, ezert meg is kerte a tulaj ugyvedjet, hogy legyenek kedvesek ok intezkedni. termeszetesen azt nem vartuk, hogy karacsony elott 10 nappal ugranak, benyujtjak a papirokat, majd dontes is szuletik hipp-hopp. azt viszont vartuk volna, hogy legalabb annyi visszajelzest kapunk, hogy igen, intezik majd vagy nem, nem hajlandoak intezni. tulajdonkeppen meg mindig varjuk, bar mar nem igazan erdekel bennunket.

21-en megneztunk egy masik hazat. 22-en ajanlatot tettunk. fel ora mulva hivott az ingatlanos, hogy elfogadtak az ajanlatunkat, keri az AIP-t es az ugyvedunk elerhetoseget. lol. egyik sincs. :D

elkuldtem neki az elozo AIP-t, megirtam neki, hogy a hitelugyintezonkkel csak januar 4-en tudok beszelni, addig erjek be ezzel, majd irtam annak a magyar ingatlanjogasznak, aki nemreg tanacsot adott, hogy itt vagyunk, ragyogunk, vallal-e bennunket. vallalt, nem gyoztem kovetni az instrukcioit, olyan utemben dolgozik. 

a hazrol. nekem nincs meg az az erzelmi kotodesem, ami a masiknal az elso pillanatban megvolt. latom benne a potencialt, peldaul az aljat teljesen egybe lehet nyitni. 3 szoba van. elokert, hatso kert, garazs. altalanossagban jobb kondiban levonek nez ki, nincs repedt kemeny, osszebarmolt elektromos halozat (igaz, a felmeresek meg hatravannak, ki tudja mi derul ki majd). ami miatt rabolintottam, az az, hogy 20 perc setara van a tengertol es egy gyonyoru halaszfalutol*. a ferjnek meg alapbol jobban tetszik, de o realis fejjel gondolkodik. faj a szivem a masikert, a kilatasert, a faluert, ez ugyanis egy lakopark, a haz korbe van epitve, minden ablakbol a szomszedokat latni. jo, ha kihajolok az ablakon, akkor latni a tengert is... :) de be kell latnom, hogy neki van igaza. 

meghagytuk a masik haz tulajanak a karacsonyt, holnap este fogjuk megirni az ugyvednek es az ingatlanosnak, hogy ennyi volt reszunkrol. kicsit fosozok ugy lemondani azt, hogy ezt meg epp csak elkezdtuk intezni, de nem akarunk errol lecsuszni, ha netan kiderul, hogy a masikrol nem tudjak levetetni a korlatozast. 

remeljuk, hogy most szerencsenk lesz. igazan rank ferne. 

*

20201220_172356.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8016358322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása