ez az angilali házunk

akik segitettek idaig eljutni (es akik nem)

2021. március 04. - nagyszoba

legeloszor is az anyukam es ferj szulei, hogy ilyen dolgos marhakat neveltek belolunk, koszi-koszi! :D

 

hitelugyintezes: Petra es asszisztense, Adri. amikor kiderult, hogy mar nincsenek 5%-os hitelek, illetve a 10%-osokat is orarol orara vontak vissza a penzintezetek, akkor jott ez a szupercsapat es oldott meg mindent egy szempillantas alatt. barmit, barmikor kerdezhettunk, mindenre kiterjedo valaszt kaptunk par oran belul. csak ajanlani tudom oket, kozvetlen, kedves es segitokesz szakemberek, gyors es hatekony szolgaltatassal. amikor haz1 vasarlasa meghiusult, azonnal nekilattak haz2 hitelenek intezesehez, semmifele dijat nem szamoltak fel, viszont ugyanolyan profi szolgaltatast nyujtottak. 

ugyved1: az irodat Petraek ajanlottak, es mivel nekunk abszolut nem volt tapasztalatunk, elfogadtuk a segitseget. sajnos nekunk egyaltalan nem mukodott az o hozzaallasuk. a lassu es nehezkes kommunikacio, illetve az, hogy nem voltak elegge alaposak, vegul oda vezetett, hogy el kellett allnunk a veteltol. haz2-t mar nem veluk csinaltuk vegig a teljes bizalomhiany miatt.

ugyved2: Richard. elkepeszto iramot diktal. en altalaban gyors vagyok es ha van valami, azt azonnal intezem, de vele volt, hogy nem gyoztem tartani a lepest. mar amikor haz1 vesztesre allt, kikertuk a velemenyet. szerintem tobb mint egy oran at magyarazta, hogy mi a helyzet, mi miert tortenik es hogyan oldhato vagy nem oldhato meg. egyertelmu volt, hogy ha lesz haz2, azt o intezi. es intezte is, 2 honap es 5 nap alatt, ugy, hogy kozben volt egy karacsony es egy szilveszter. baratsagos, down-to-earth szakember, (nagyon) gyors, ertheto valaszokkal, szinte azonnal, barmilyen kerdesre. csak ajanlani tudom. 

ingatlanosok: Lauren a Bradley'stol (Looe) es Tean az Ideal Homestol (Torpoint). anno, amikor meg csak bereltunk, illetve a vasarlasi procedura kezdeten is belefutottunk nehany pofonba, hanyag es nemtorodom ugynokokbe, de ez a 2 csaj kb ugy dolgozott, mintha mi fizettunk volna nekik. nagyon jo elmeny volt mindkettejuk hozzaallasa. 

biztositasok: evek ota Zita intez mindent, egyertelmu volt, hogy az ingatlanbiztositasunkat is rabizzuk. nem ismetlem magam, ugyanazt tudom elmondani rola is, amit Petraekrol es Richardrol, lelkiismeretes, szuperbaratsagos es profi o is. 

survey: Ian, a 30+ evnyi tapasztalataval, aki hosszan magyarazott minden egyes felmerulo problemat, es aki a lelkunkre kototte, hogy hivjuk, barmi tortenik, mert nem csak a reportert fizettunk, hanem egy szolgaltatasert, aminek a report csak egy resze. tanacsadas mesterfokon, szivbol ajanlom. 

 koszi fiuk-lanyok, egy elmeny volt, nelkuletek most nem a sajat otthonunkbol irnek. :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1316450448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása