ez az angilali házunk

keresési kritériumok

2020. szeptember 06. - nagyszoba

ez alapvetően nem egy mit-hogyan típusú blog lesz, minden info fent van a neten, aki akarja, megtalálja. ez a napló rólunk, a mi kalandjainkról szól, ugyanis az már most, a legelején látszik, hogy kaland lesz, nem kevés.

kis pénz, nagy elvárások. az 5% kezdőrészletből a c19 miatt 10%-ot kellett hirtelen csinálni. nehezített pálya. 

mit keresünk? 2 szobás házat kerttel, parkolási lehetőséggel minimum az egyik, de inkább mindkét kocsinak, Plymouthtól maximum 30 mérföld távolságra, Cornwallban. ilyenből annyi van, mint a homok. de nekünk kilátás is kell ám, falusi levegő, csend, madárcsicsergés... igazándiból ezek kellenek igazán, a többi mellékes. :D

egyetlen ilyen "álomház" volt elérhető tavasszal, de miután c19 miatt a férjem csak május közepén kezdett újra dolgozni, várnunk kellett. közben ez az ingatlan pikkpakk elkelt, mi meg itt álltunk, hogy akkor újratervezés. augusztus 18-án megkaptuk a hitelügyintézőtől a hitelelőbírálati igazolást, leültem a gép elé és elkezdtem bogarászni az elérhető kulipintyókat. találtam egy álomnál is álomabb cottage-ot, ami sajnos csak az én álmom volt, kerttel is minuszban voltunk, viszont egy 500 fős faluban van, gyönyörű mezőkkel, dombvidékkel a háta mögött. elmentünk kívülről megnézni, na azt nem kellett volna, mert onnantól én ebben a faluban akarok lakni. :D szerencsére találtunk egy másik házat ugyanitt, ami ideálisnak tűnt, le is beszéltünk egy viewingot az ingatlanossal. innen folytatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr10016192252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása