ez az angilali házunk

hat ez tenyleg stresszes

2020. szeptember 07. - nagyszoba

miutan kiorvendeztuk magunkat az elfogadott ajanlat okan, az osszes ingatlantulajdonos ismerosunk, kollegank azt mondta, hogy gratulal, most kezdodik a bulika igazan. en meg ugy voltam vele, hogy ugyan, ez a resze rajtunk mulott, a tobbi viszont tolunk fuggetlen, engedjuk el, ugyse tudunk mit csinalni, barmi is jojjon. igy volt masfel felhotlen napunk. :D

aztan ma reggel felhivott a hiteltanacsado.

hogyaszongya szerinte betonpanelbol van a haz, arra meg nem ad a bank hitelt. es hogy o beszelt az ingatlanossal, aki azt mondta, hogy igaz, beton, de nem panel, hanem tegla. azzal meg jok vagyunk. es hogy o elhitte az ingatlanosnak, de tudjunk rola, hogyha megse ugy van, ahogy, akkor itt a vege. pontosat majd akkor tudunk, amikor a survey kesz van, az pedig minimum egy honap. nem baj, majd valaki mas eszik helyettem addig, mert en az idegtol nem annyira kivanom a kajat mostanaban.

aztan ha ez nem lett volna eleg, az uj hitelelobiralatunkat se kaptuk meg ma, mert valamiert nem ment at automatikusan az online kerelem, manualisan kell megbirizgaljak, ami akar 72 oraig is eltart. nem tudom, lehet-e meg ennel is jobban izgulni. holnap kiderul. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2916194068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása