ez az angilali házunk

mundic teszt/villanyasz felmeres

2020. november 05. - nagyszoba

termeszetesen az ugyved pont ugy kuldte el a mundic tesztet, mint te. viszont az ingatlanostol megkaptuk e-mailfordultaval, megnyugodtunk, nem fog osszedolni a haz. vagy legalabbis nem ettol.

a villanyszerelo is megvizsgalt mindent, az o reportja is jo szines lett, de ferjem szerint semmi katasztrofalis nincs benne, azt leszamitva, hogy nagyjabol 35 evesre becsuli a kabeleket a szaki. ugyhogy az ujrakabelezes felkerul a to do listre. 

kozben elokerult az ugyved is, sajnos a lockdown2 miatt kicsit lelassult az ugyintezes, de szerinte meg igy is koltozunk iden. a berleti szerzodesunk december 28-an jar le, jo lenne, ha mar nem kellene meghosszabbitani. 

el se merem hinni meg mindig, hogy ez az egesz igaz lehet. mindenesetre ha ugy alakul, jo nagy karacsonyfat kell venni, hogy beferjen ala az ajandek. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9216275386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása