ez az angilali házunk

piszkos anyagiak 1

2020. november 05. - nagyszoba

majd a vegen lesz egy poszt, amiben leirom, hogy mire mennyit kellett koltenunk. addig eloljaroban par gondolat.

a hitelajanlatban benne van, hogy minden felvett 1 penzre 1.5 penzt fizetunk vissza. borzaszto.

de!

2015 februarja ota elunk Angilalaban. par het kulonbseggel 5 ev utan koltoztunk el Londonbol, ahol eloszor havi 1000 fontot fizettunk a berelt lakasert, majd koltoztunk, igy a berleti dij lecsokkent kisse, 850/hora. itt Cornwallban nagyjabol a fenti osszegek felet koltjuk lakhatasra. ez osszesen kb 60ezer font. tobb, mint 1/3-a a remenybeli hazunk vetelaranak. es ez a 60ezer mind valaki mas hitelet torlesztette. ez talan meg a kamatoknal is borzasztobb. 

nyilvanvaloan sokat topreng az egyszeri ember, hogy belevagjon-e egy ekkora buliba, foleg ilyen veszterhes, koronasbrexites idokben, de ha jobban megnezzuk, nincs tul sok valasztasunk. lakni kell valahol. azert meg fizetni kell. akkor mar inkabb a sajatunkat fizessuk, ami talan egyszer a mienk lesz, mint valaki maset, ami soha nem lesz a mienk. elobbi persze picit kockazatosabb. mi ugy dontottunk, igy elunk veszelyesen. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazangilalihazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2116275404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása